Vi söker nu Platschef till Kungsbacka för att driva bolagets snabba tillväxt!

Om företaget

Solverket Alfa är ett snabbväxande bolag med fokus på försäljning, montering och driftsättning av solcellsanläggningar främst till villamarknaden, men också lantbruk och industri. Solverket grundades 2017 och har idag fokus och fotfäste i Västsverige. Bolaget har bland de bästa kundomdömen i branschen och satsar nu på fortsatt kraftig tillväxt i Västsverige samt att expandera till landets övriga delar. Lager och huvudkontor ligger i Kungsbacka och det är till denna centrala enhet som bolaget söker platschef.

Tjänstebeskrivning

Platschefen kommer leda och ansvara för Solverkets verksamhet och organisation i Västsverige. Organisationen består av säljare, logistik/inköp, och planerare/projektörer. Även driva det nära samarbetet med montörsbolaget. Platschefen har ett försäljnings- och resultatansvar och behöver därför ha ekonomisk insikt. Branschen är i ständig utveckling och det är viktigt att även ha viss teknisk förståelse och naturligt intresse för bolagets produkter. Branschkunskap meriteras. Platschefen kommer arbeta nära bolagets grundare och styrelse. Tjänsten är baserad på vårt kontor i Kungsbacka. Vi söker dig som har några års erfarenhet av gruppledarskap på chefsnivå och som nu söker nya

utmaningar, som en avgörande del för ett snabbväxande företags framgång. Branschen är dynamisk, tjänsten har stor höjd och det finns stora möjligheter att växa med bolaget.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan via e-post till bengt.andersson@solverket.se. Bifoga ditt CV tillsammans med personligt brev och telefonnummer.

Urvalet sker löpande så skicka gärna ansökan så snart som möjligt.

Tillträde sker enligt överenskommelse.