Vi söker Serviceelektriker till Kungsbacka med intresse för solenergisystem och batterilagringssystem 

Om företaget

Solverket Alfa är ett snabbväxande bolag med fokus på försäljning, montering och driftsättning av solcellsanläggningar främst till villamarknaden, men också lantbruk och industri. Solverket grundades 2017 och har idag fokus och fotfäste i Västsverige. Bolaget har bland de bästa kundomdömen i branschen och satsar nu på fortsatt kraftig tillväxt i Västsverige samt att expandera till landets övriga delar. Lager och huvudkontor ligger i Kungsbacka och det är till denna centrala enhet som bolaget söker elektriker.

Tjänstebeskrivning

Som serviceelektriker hos Solverket arbetar du med att planera och utföra elektriska installationer i nya solcellsanläggningar och batterilagringssystem, främst villor men också större anläggningar. Du arbetar med produkter och system inom förnyelsebar elenergi som utvecklas snabbt och du får möjlighet att utvecklas och jobba med ny teknik inom elenergi.

Vardagliga arbetsuppgifter innebär:

  • Ihop med våra montörer utföra elektriska installationer av solcellssystem och batterilager.
  • Möte med kunder och självständigt arbete med service och underhåll av anläggningar
  • Hålla dig uppdaterad på nya regler, produkter och system som berör våra elektriska installationer, samt ta fram lämpliga metoder och verktyg för att genomföra våra elektriska installationer.

Tjänsten är placerad på Solverkets kontor i Kungsbacka, visst resande ingår i tjänsten, främst i Västsverige. Vi söker dig som har några års erfarenhet av elektriska installationer och gillar att arbeta självständigt med varierande uppgifter. Du gillar utmaningar och att lära dig nya produkter.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan via e-post till bengt.andersson@solverket.se. Bifoga ditt CV och personligt brev samt telefonnummer.
Urvalet sker löpande så skicka gärna ansökan så snart som möjligt.
Tillträde sker enligt överenskommelse.